תכנון ועיצוב פנים של משרד ע"י סטודיו T+R

Bio

Floor Area: 1350

The new Bio office follows the latest international trends in the field of interior design and work organization.
Employees can efficiently organize their work with the help of a flexible conference room booking system, teamwork areas, multiple rooms for phone calls and quick meetings, and spaces for individual work. Some meeting rooms can be transformed into a conference room for 100 people using the mobile acoustic partitions.
Also there are a special healthcare room, a yoga room equipped for sports, and a recovery room for relaxation and rest.
Bio has its own credo, fundamental document for the company.
Architects reflected the essence of the credo in the interior of the new office, guided by the main idea in it – caring for the person. So, there are a lot of solutions of space organization for the comfortable work of employees. For example, the layout of the office provides maximum access of sunlight to the room, and panoramic windows offer views of the nearby park.
Workstations are equipped with lifting gears with electric drive, allowing you to adjust the height of the table for comfortable work, and ergonomic chairs. There were used environmentally friendly materials, and electronics has passed the ENERGY STAR certification. To ensure acoustic comfort customized acoustic panels with individual design have been installed on every floor. Mint color is highlighted in the dining areas, as well as shades of light wood. Green color is located both in greening and in interior details.