עיצוב משרדים CLEW

Clew

Location: Ramat Poleg
Floor Area: 650

The company has commissioned T+R studio to design the new offices located in Ramat-Poleg, in an industrial structure characterized by low ceilings, dark and gloomy finishes and exposed technical parts.
CLEW has developed physiological, predictive models at the individual patient level. Already proven successful in the ICU, the models are now being extended to all care settings, designed to guide healthcare providers in predicting the patient’s clinical state. Deployable directly from bedside to a centralized command and control facility, CLEW helps providers make better informed clinical decisions; improve outcomes and safety; streamline patient care; better deal with increased regulation and penalties; lower the cost of care; and remove discharge barriers.
The challenge was to create an open office that offers a variety of different environments for over 60 employees to work individually and co-work in groups, rest, meet in closed rooms and open areas, talk and collaborate in a surface of 650 sqm.
We decided to make the office environment more welcoming by using palettes of several colors combined, plants, shielded relax areas and different textiles.
To communicate the brand and values of the young and dynamic paramedic start-up the designers set out to find contemporary decorative elements, modern furniture and a nice balance between corporate representative and casual spaces.
The meeting rooms along the floor have each one a different size, character and color, designed for collaboration and evoke different sensations.
Other bigger relaxation spaces can be host also additional working places and cozy seating for workshops. We used the brand colors and logo displayed here and there, and designed a vibrant environment that build a strong culture, give employees a sense of belonging and is dynamic and projected to the future.